top of page

Mijn verhaal

Mijn studies als schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde voetverzorging heb ik met succes afgerond in 2018. Hierna heb ik me verder bijgeschoold als make-up artieste.
 

Tijdens mijn studies kon ik mijn passie uitoefenen in een schoonheidssalon te Leuven, waar ik nog steeds aan de slag ben als zelfstandige. Door mijn liefde en passie voor het vak, heb ik met volle overtuiging in 2019 mijn zaak Beauty Spot opgericht.
 

Zoals mijn motto zegt, omdat schoonheid nooit veraf hoeft te zijn, verwen ik jullie graag bij jouw thuis. Hier kan ik de verzorging en rust aanbieden in jullie vertrouwensomgeving.

foto mijn verhaal.jpg
naast Mijn aanpak.jpg

Mijn aanpak

De vele mogelijkheden bij Beauty Spot in Haacht en Leuven

Als ervaren schoonheidsspecialiste en make-upartieste aan huis, heb ik ervaring met alle aspecten van schoonheidszorg. Denkt u hierbij aan voetverzorging aan huis, gelaatsverzorging, manicure en ontharingen (zowel klein als groot). Daarnaast ben ik een expert in het verven van wimpers en wenkbrauwen, bruidsmake-up en bruidskapsels. Ook voor gellak en make-up kom ik graag langs bij u thuis of ontvang ik u in mijn schoonheidssalon te Leuven.

Uw schoonheidsspecialiste en make-up artieste aan huis

Omdat schoonheid nooit veraf hoeft te zijn, kom ik graag bij u langs. Ik doe dit in de ruime omgeving van Haacht en Leuven. Enkel voor grote ontharingen nodig ik u uit in mijn schoonheidssalon te Leuven, waar ik u van een professionele behandeling voorzie.

 

Maak vooraf een afspraak voor een behandeling bij u thuis of in het schoonheidssalon te Leuven.

bottom of page